Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Genomineerden Spin Awards Internet Advertising 2000

Datum nieuwsfeit: 17-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Zoals reeds bekend vindt op 17 mei het evenement Internet Advertising 2000 plaats in het Multimedia Theater Escape in Amsterdam (http://www.internetadvertising.nl). Internet Advertising 2000 - het grootste congres over online adverteren - biedt een totaaloverzicht van toepassingen, oplossingen en trends op het gebied van adverteren op internet.

Tijdens het diner, dat na het congres zal plaatsvinden, worden de felbegeerde Spin Awards uitgereikt aan de beste online reklame-uiting van het afgelopen jaar. Presentatie is in handen van Michael Pilarzcyk (presentator Veronica programma, De Digit@le Revolutie). De elfkoppige jury is nalang beraad gekomen tot de onderstaande genomineerden.

Beste Banner:

- ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie