Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Cd-rom: Spannende avonturen van Max

Datum nieuwsfeit: 17-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT Oldenzaal, 16 mei 2000

Max 3IN-1

Beleef samen met Max spannende avonturen

Voor kinderen van 4 - 10 jaar
verkrijgbaar op CD-ROM vanaf eind mei

DENDA Multimedia b.v. brengt in samenwerking met Tivola, een Duitse software-uitgeverij, ‘Max 3-IN-1' uit. Met ‘Max 3IN1' kunnen kinderen vanaf
4 jaar spannende avonturen beleven met Max en zijn vriendjes. De CD-ROM's zijn geschikt voor PC en Mac-computers en zijn verpakt in een retailbox. Kinderen leren spelenderwijs met de computer en de muis om te gaan. Ze leren zich ruimtelijk te oriënteren en zelfstandig opgaven op te lossen. Kinderen kunnen ervoor kiezen om het verhaal door het programma te laten voorlezen of zelf te lezen. Deze CD-ROM-serie wordt eind mei gereleased en bestaat uit de volgende titels:
¨ Max en Merel gaan naar de stad
¨ Max en de geheime formule
¨ Max en het gele sokjes-spook

Productomschrijving
Max en Merel gaan naar de stad
Van het kleine dorpje Netomdehoek naar de grote stad Heelwijdweg: voor Max is logeren bij tante Lisa en z'n nichtje Merel een heel avontuur. Vooral als hij samen met Merel de stad in mag om boodschappen te doen voor het grote feest, maar waar kunnen ze alle boodschappen van tante Lisa's lijst vinden?
Max en de geheime formule
Oom Pong heeft de juiste getallen voor z'n geheime formule nodig om de scheve toren van tante Lisa te redden. Max helpt hem door overal in huis naar de getallen te zoeken. Wat hij daar allemaal niet tegenkomt... gekke uitvindingen, vrolijke verrassingen, een muziekspel èn een heel speciaal vriendinnetje. Als hij alle getallen van de formule gevonden heeft, krijgt hij toegang tot de uitvinderszolder.
Max en het gele sokjes-spook
Het kasteelspook Willy zit opgesloten en Max moet hem bevrijden. Hiervoor moet Max naar het enge spookslot. Gelukkig zijn er schilderijen van vriendelijke voorouders die hem helpen. In het spookslot ontmoet hij allerlei spoken en plaaggeesten en maakt hij kennis met Gravin Gruselda. Max ontdekt zelfs dat sommige spoken dol zijn op kleine gele sokjes...
Belangrijke kenmerken:
ü De spellen zijn eenvoudig te begrijpen.
ü De gesproken teksten worden op het beeldscherm weergegeven. ü Er kunnen meerdere talen gekozen worden: Nederlands, Duits, Frans en Engels. ü Vrolijke kindermuziek.
ü De CD-ROM's bevatten korte en eenvoudig te begrijpen teksten, waarbij kinderen worden aangemoedigd om te leren lezen en tellen. ü De CD-ROM's kunnen eenvoudig bediend worden. ü De CD-ROM's kunnen afgespeeld worden op een IBM-compatible computer of een MacIntosh-computer. ü De software is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 10 jaar. ü Kinderen leren kleuren en vormen herkennen.
Productinformatie:
Systeemeisen: Een IBM PC of 100% compatible, Windows 95, 98 of NT 4.0, 486 of hoger, 8 MB RAM, SVGA-kaart vanaf 256 kleuren, geluidskaart en muis Genre: Kindersoftware
Verpakking: Retailbox
ISBN-nummer: 905609166-2
Developer: Tivola
Publisher: DENDA Multimedia b.v. Distributie: DENDA Multimedia b.v. Consumentenadviesprijs: ƒ 39,95 (incl. BTW) BEF. 795 Releasedatum: 24 Mei 2000
Verkrijgbaar bij: Alle CD-ROM-verkooppunten in de Benelux
Voor meer informatie over deze CD-ROM's, een recensie-exemplaar en beeldmateriaal kunt u contact opnemen met DENDA Multimedia b.v., Marjolein Leurink, tel: 0541-570206, fax: 0541-570277, E-mail: (marjolein@denda.com).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie