Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Onderzoek overvallen Rabobanken Meppel en Assen

Datum nieuwsfeit: 17-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

Onderzoek overvallen Rabobanken Meppel en Assen 16:41 woensdag 17 mei 2000

Naar aanleiding van de uitzending op 25 april van het programma Opsporing Verzocht, waarin o.a. aandacht werd besteed aan de bankovervallen in Meppel en Assen, kwamen in totaal 12 tips binnen. Bij deze overvallen gaat het om dezelfde verdachte. De man draagt tijdens de overval een pruik en een nepbaard. Een van de binnengekomen tips leidde naar een verhuurbedrijf in Deventer. Vermoedelijk zijn de pruik en baard daar gehuurd en nadien niet weer teruggebracht. Met behulp van winkelpersoneel is een compositietekening van de huurder en dus mogelijke bankovervaller gemaakt. Waarschijnlijk is de man iets ouder (een iets meer geleefder gezicht) dan de tekening doet vermoeden.
Het vermoeden bestaat dat de huurder van de baard en de pruik deze nog steeds in zijn bezit heeft en tevens goed bekend is in de omgeving van Deventer en Raalte.
In de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 16 mei is opnieuw aandacht besteed aan deze overvaller en is ook de tekening getoond. De politie verzoekt mensen die de persoon op de tekening menen te herkennen of informatie hebben over de pruik en baard, om contact op te nemen met de politie in Meppel of Assen.
tel.0522-274010 of 0592-383210


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie