Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe functies BullSofts OpenMaster 5.2

Datum nieuwsfeit: 17-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht
BullSoft combineert 'brick' en 'click'-omgevingen met nieuwe software voor een verbeterd beheer van de bedrijfsprocessen en een hogere kwaliteit van de IT-diensten
De nieuwe functies van BullSofts OpenMaster 5.2 helpen organisaties de kwaliteit van hun IT-diensten te verbeteren. Bovendien vereenvoudigen ze het beheer van de systemen en het netwerk, voor zowel traditionele als voor virtuele bedrijfsprocessen.

Amsterdam, mei 2000 - BullSoft brengt versie 5.2 van OpenMaster uit, zijn op grote schaal geïnstalleerde software voor een beveiligd beheer van de e-infrastructuur. De nieuwe functies van OpenMaster leveren krachtige functionaliteiten voor het beheer van bedrijfsprocessen en serviceniveaus, met ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie