Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Expeditie Zuid-Amerika on line bij ElmarReizen

Datum nieuwsfeit: 17-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 17 MEI 2000

Expeditie Zuid-Amerika on line bij ElmarReizen

De hightech expeditie "The Wild Rivers of South America" van journalist, digitaal filmer, auteur Peter Stuivenberg en digital imaging artieste Maaike Kallenborn is na een intensieve voorbereiding op Bonaire van start gegaan. In hun bagage een Power Book, digitale foto- en videocamera's en satellietcommunicatie-apparatuur.

Hun avonturen zijn de komende twee maanden in beelden en teksten actueel en stap voor stap te volgen op www.ElmarReizen.nl, de grootste reissite van Nederland. Deze site biedt naast uitgebreide landeninformatie en reistips ook de mogelijkheid om on line te boeken.

De twee beroepsavonturiers trekken, deels in boomkano's, door gebieden waar nog maar weinig westerlingen zich hebben gewaagd. Hun tocht voert door Venezuela via de Rio Orinoco naar de Amazone in Brazilië, de wildste rivier ter wereld. Daarna dwars door de jungle naar het Titicacameer in Peru. Vervolgens weer naar Manaus in Brazilië en vandaar via de Rio Negro en Rio Branco terug naar de Rio Orinoco.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie