Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Plan van aanpak winkelstructuur Goeverneurlaan e.o. Den Haag

Datum nieuwsfeit: 17-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Haag


Persberichten >> B&W stellen plan van aanpak winkelstructuur Goeverneurlaan e.o. vast

Het raadsvoorstel 'Plan van aanpak winkelstructuur Goeverneurlaan' is vandaag vastgesteld door het college van B&W. Het plan wijst twee concentratiegebieden aan (Lorentzplein/Jan van der Heijdenstraat en Goeverneurplein), waarin het aanbod en de uitstraling van de winkels moeten verbeteren. Hiermee moeten voor de wijken Laak Centraal en Spoorwijk twee volwaardige buurtwinkelcentra behouden blijven met een passende uitstraling, verblijfskwaliteit en parkeergelegenheid. Het raadsvoorstel wordt medio juni voorgelegd aan de raad.

De voorgestelde maatregelen zijn in zes projecten ondergebracht. Het project Branchering concentratiegebied moet leiden ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie