Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitbreiding belanghebbendenparkeren Transvaal in Den Haag

Datum nieuwsfeit: 17-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Haag


Persberichten >> Uitbreiding belanghebbendenparkeren in Transvaal

Burgemeester en Wethouders stellen voor het belanghebbendenparkeren in Transvaal uit te breiden. Onderzoek naar de parkeerdruk en de resultaten van enquêtes die onder bewoners en ondernemers zijn gehouden, vormen aanleiding voor dit voorstel.

Het voorstel is het belanghebbendenparkeren óók in te voeren in de Spionkopstraat, de Majubastraat, de Springfonteinstraat, de Rondebosstraat, de Colensostraat, de Tafelbergstraat, de Viljoenstraat en de Cilliersstraat en in gedeelten van de Boerenstraat, de Hoefkade, het Veluweplein, de Kaapstraat, de Beijersstraat, de Brandtstraat, de Kritzingerstraat, de Hertzogstraat, de Engelenburgstraat, de Retiefstraat en de Herman ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie