Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitbreiding telefoon-centrale Wekerom (Ede) goedgekeurd

Datum nieuwsfeit: 17-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Goedgekeurd bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders maken bekend dat van 18 mei 2000 t/m 28 juni 2000 het onderstaande goedgekeurde bestemmingsplan ter inzage ligt:

Partiële herziening van het bestemmingsplan Agrarisch Buitengebied, 'omgeving Hoge Valkseweg 37-45 (telefooncentrale) te Wekerom'

Deze partiële herziening beoogt de planologische basis te leggen voor de uitbreiding van de telefoon-centrale in Wekerom, gelegen aan de Hoge Valkseweg, nabij basisschool De Valk.

Op 20 april hebben Gedeputeerde Staten van Gelderland dit bestemmingsplan goedgekeurd. Er zijn geen bedenkingen bij Gedeputeerde Staten ingediend.

Dit goedgekeurde bestemmingsplan alsmede het goedkeuringsbesluit ligt ter visie bij het Informatiecentrum Bouwen, Wonen en Milieu, stadskantoor 'De Doelen', Raadhuisplein 2 in Ede. De informatiebalie is van maandag t/m donderdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur.

Een beroepschrift kan worden gezonden aan de Raad van State indien:


- tijdig bij Gedeputeerde Staten een bedenking kenbaar is gemaakt.

- overtuigend aangetoond kan worden dat men redelijkerwijs niet in de gelegenheid is geweest om tijdig bedenkingen bij Gedeputeerde Staten kenbaar te maken.

Het beroepschrift moet binnen de beroepstermijn worden gestuurd naar de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA DEN HAAG. De beroepstermijn begint op 18 mei 2000 en eindigt op 28 juni 2000.

Na deze termijn van zes weken wordt het goedkeuringsbesluit onherroepelijk, tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de Voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA DEN HAAG.Ede, 17 mei 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie