Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Internetconcept voor beveiligde elektronische transacties

Datum nieuwsfeit: 18-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSLUNCH DONDERDAG 18 MEI 2000, AANVANG: 11.30 UUR Restaurant Miranda Paviljoen, Amsteldijk, Amsterdam Virtual Unlimited introduceert ‘militair'veilig e-business platform

NIEUW INTERNET CONCEPT VOOR ZWAAR BEVEILIGDE ELKEKTRONISCHE TRANSACTIES

Geachte Redactie,

Het Internet heeft een ongekende revolutie teweeggebracht. In amper 5 jaar tijd zijn termen als surfen, e-mailen, chatten en e-business diep in onze maatschappij doorgedrongen, terwijl innovatieve jonge bedrijven inmiddels een grotere kapitaalswaarde vertegenwoordigen dan oude industriële marktleiders.

Het populaire World Wide Web is echter ontwikkeld voor intuïtief zoeken, raadplegen en communiceren van informatie en niet voor het afhandelen van grote aantallen handelstransacties. Dit betekent dat webservers per definitie niet het meest geschikte platform zijn voor verwerking van complexe databasetransacties met privacygevoelige informatie. De toenemende berichtgeving over slecht beveiligde webservers en daardoor afgehandelde elektronische transacties getuigt daarvan.

Graag nodigen wij u uit voor een persbijeenkomst op donderdag 18 mei a.s. om 11.30 uur in het Miranda Paviljoen te Amsterdam waar Virtual Unlimited een aanvullend ‘militair'veilig e-business platform introduceert.

Virtual Unlimited is een Nederlands softwarebedrijf dat tot nu toe achter gesloten deuren een innovatief nieuw concept voor elektronisch zakendoen heeft ontwikkeld met een ‘militair' beveiligingsniveau. Oprichter Xander van der Heijden heeft voor zijn Beeyond™ systeem o.a. de Technical Start Up Award van ABN AMRO gekregen. In samenwerking met de Amerikaanse softwarespecialist Chip Blank is Beeyond™ de afgelopen jaren marktrijp gemaakt. Chip Blank is een gerenommeerd expert op het gebied van multi-user transactiesystemen en databasetoepassingen, met ruim 20 jaar ervaring als software ontwikkelaar.

Gezien de potentie van hun concept zijn beide heren door de Japanse Trade Organisation uitgenodigd om tijdens een handelsmissie eind mei Beeyond™ aan o.a. Panasonic, Sharp Sony, Toshiba en NTT DoCoMo te presenteren.

Op 18 mei a.s. willen wij u alvast de primeur geven om tijdens een persbijeenkomst en aansluitende lunch al uw vragen te stellen over de ‘electronic commerce' mogelijkheden en privacybescherming die Beeyond™ op basis van zwaar beveiligde ‘point-to-point' verbindingen en vergaande encryptie biedt.
Wij stellen het op prijs vooraf te vernemen of wij op uw komst mogen rekenen. U kunt dit kenbaar maken door ons te bellen (030-6051415) of door een e-mail aan ons te retourneren ((L.T.vrugt@inter.NL.net)).
Met vriendelijke groet, mede namens Virtual Unlimited. Presscom PR & Marketing B.V.
Theo Vrugt

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie