Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ondertekening intentieverklaring 'Veilig Stappen' Zoetermeer

Datum nieuwsfeit: 18-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

Ondertekening intentieverklaring'
Veilig Stappen' in Zoetermeer

Op donderdag 18 mei a.s. om 14.30 uur ondertekenen verschillende Zoetermeerse horecaondernemers, gemeente, politie en Koninklijk Horeca Nederland in discotheek Locomotion een intentieverklaring. Hiermee spreken zij zich uit zich nader in te spannen en/of maatregelen te nemen met betrekking tot 'Veilig Stappen' in Zoetermeer.

Eind vorig jaar heeft de gemeente het initiatief genomen om in samenwerking met betrokken partners (politie, Koninklijk Horeca Nederland, enkele Zoetermeerse horecaondernemers en het Openbaar Ministerie) een project 'Veilig Stappen' in Zoetermeer te starten. Dit project is gericht op het tegengaan van het uitgaansgeweld en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie