Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zomer Superplus 2000 in Steigenberger Hotel Gstaad-Saanen

Datum nieuwsfeit: 18-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 18 MEI 2000

Zomerhoogtepunt in het Steigenberger Gstaad-Saanen: Zomer Superplus 2000 een wervelende uitdaging

Het Steigenberger Hotel Gstaad-Saanen komt van mei tot oktober met een Zwitserse première: zonder prijsverhoging staat er van maandag tot vrijdag outdoor-action van topkwaliteit op het programma. Tot de nieuwe all-in aanbieding horen meerdaagse klimtochten, mountain bike rides, het Indiana Jones avonturenpad, river rafting, gletsjeradventure, hiking o.l.v. een berggids, canyoning en thema-wandelingen met een gids.

Drie jaar geleden introduceerde Günter Weilguni, de 36 jarige generalmanager van het Steigenberger Hotel Gstaad-Saanen een volkomen nieuwe trend in de regio met het uitgebreide kids-all-inclusive programma. Nu schittert hij voor de tweede keer met iets nieuws: het Action-pakket Zomer Superplus 2000.

"Gasten, die geboekt hebben voor onze totale all-in-week in de bergen, kunnen zonder prijsverhoging dagelijks genieten van een afwisselend outdoor-actionprogramma. Het is vooral bedoeld voor actieve vakantiegangers, die tijdens hun vakantie eindelijk een droom werkelijkheid willen zien worden" aldus Günter Weilguni.

Professionele opvang door het Alpinzentrum Gstaad

Op het programma staat een meerdaagse klimcursus in de Alpine klimtuin. Geliefd is de klimtuin boven op de Videmanette of het abseilen aan de stuwwand. Aantrekkelijk zijn de rafting-touren in het prachtige landschap van de Saane of de Simme. Begeleid door de Zwitserse oud-kampioen in de categorie "down hill", Bruno Tschanz, maken de gasten van het Steigenberger kennis met de geheime kneepjes in het mountain bike eldorado Saanenland/Chateau d'Oex. Je moet iets meer durf hebben voor het Indiana Jones avonturenpad aan de Launensee. Aan een klimtouw met haken voorzien van een verend sluitstuk steken de avonturiers een smalle kloof over seilen ongeveer vijf meter naar beneden en staan dan aan de oever van het wildstromende riviertje met de flying fox. Hiking met de gediplomeerde Zwitserse berggids Hans Allemann belooft interessante ervaringen op insider-touren. Voor fijnproevers is er het gletsjeravontuur. Op sneeuwschoenen maken de gasten kennis met de eeuwige sneeuw. Onder ideale omstandigheden kunnen coole vakantiegangers in de zomer langs een klimtouw in een gletsjerspleet afdalen.

Alle activiteiten en tochten staan onder leiding van de ervaren berggids Hans Allemann en zijn team van het Alpinzentrum Gstaad. Al naar gelang de weersomstandigheden wordt 's avonds tevoren over het progamma van de volgende dag beslist. Van maandag tot vrijdag komen elke dag activiteiten van Zomer Superplus 2000 aan de orde.

Terug in het hotel is er genoeg tijd en ruimte om te relaxen: in het wellness-centrum voor massage, indoor-pool en zonneterras, bio- en Finse sauna, Turks bad, fitnessruimte en beauty-farm. De keuken van het Steigenberger verwent de gasten, die weten te genieten. De chefkok Markus Rauber serveert een voortreffelijke internationale keuken in het restaurant Sonnenhalte. In het ongekunstelde restaurant Halte Beiz ligt de nadruk vooral op lokale en nationale specialiteiten.

Het Zomer Superplus Action 2000 wordt aangeboden vanaf Zw.Fr. 959,= per persoon voor 7 overnachtingen incl. uitgebreid ontbijt buffet met bio-corner, à la carte menu (plus gala diner en buffet), welcome drink. Er wordt geen supplement berekend voor een één-persoons-kamer.

Het Steigenberger Hotel ligt midden in de Berner Alpen, 182 km van Basel, 88 km van Bern, 149 km van Génève en 184 km van Zürich verwijderd. Er zijn dagelijkse vluchten tegen gunstige tarieven van Amsterdam, Eindhoven en Brussel naar Basel, Zürich en Bern of u reist per trein met de Berner Oberlander Eurocity.

Voor nadere inlichtingen en boekingen ;

Steigenberger Hotel Gstaad-Saanen
Auf der Halten, CH - 3792 Saanen
Tel. 0041 - 33 748 6464 , Fax 0041 - 33 748 6466
E-mail: (gstaad@steigenberger.ch)

Internet Steigenberger Hotel : www.gstaad-saanen.steigenberger.ch Internet Alpinzentrum Gstaad : www.alpinzentrum.ch

Voor nadere persinlichtingen en of beeldmateriaal :

Gerrie Willemsen
PR Steigenberger Hotel Saanen-Gstaad, NL
Tel. 0315-655576, Email (Gwillemsen@aol.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie