Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Anticonceptiepil via internet kan 60 miljoen gulden besparen

Datum nieuwsfeit: 18-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

WWW.DIANE.NL

Anticonceptiepil via internet kan 60 miljoen gulden besparen.
Nijkerk, donderdag 18 mei 2000. Vandaag introduceert de DIgitale Apotheek Nederland (Diane) (www.diane.nl) de pilservice.

In het pilservice concept bestelt de cliënt de anticonceptiepil via het internet en stuurt éénmalig een recept op. Daarna ontvangt de cliënt op abonnementsbasis ieder half jaar automatisch de anticonceptiepil zonder nieuw recept. Diane stuurt de rekening van de pil rechtstreeks naar de zorgverzekering.

In Nederland worden jaarlijks ruim 3 miljoen recepten uitgeschreven voor de anticonceptiepil. Op jaarbasis kan met de pilservice 60 miljoen gulden bespaard worden op de receptkosten. Deze besparing wordt behaald omdat geen herhalingsrecept nodig is voor de pil.

De DIgitale Apotheek NEderland is gespecialiseerd in advisering over medicijnen en bestellingen via internet. Internetters kunnen er sinds
1998 terecht met vragen over zelfzorg en bestellingen.
De DIgitale Apotheek NEderland ontving in januari 2000 het Web Trader logo, dat is het keurmerk van de Consumentenbond voor veilig kopen op internet.


Voor meer informatie:

Drs. Henk Wieringa, apotheker
www.diane.nl
Goudenregenlaan 1
3862 GC NIJKERK

telefoon 033-2458434
telefax : 033-2461688

vragen bij voorkeur via e-mail: (info@diane.nl)


18 mei 00 11:19

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie