Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

HBG start bouw kantoortoren Winthontlaan te Utrecht

Datum nieuwsfeit: 18-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Hollandsche Beton Groep

Up: Microsoft Word - HBG start bouw kantoortoren Winthontlaan te Utrecht.doc


Persbericht
16 mei 2000
HBG start bouw kantoortoren Winthontlaan te Utrecht Utrecht - HBG Utiliteitsbouw is onlangs gestart met de bouw van een kantoortoren aan de Winthontlaan, langs de A12, in Utrecht. De kantoortoren telt dertien verdiepingen, inclusief vier parkeerlagen. De parkeerlagen liggen
direct boven de begane grondvloer. De bovenste negen verdiepingen zijn bestemd voor kantoorruimte. Het totale bruto vloer-oppervlak van het gebouw bedraagt circa 9.000 m2. Na voltooiing zal de kantoortoren in gebruik worden genomen door BDO CampsObers Accountants & Adviseurs. Het project is in bouwteam ontwikkeld met opdrachtgever Oranje-Nassau Vastgoed bv te Amsterdam. Het ontwerp is van OIII Architecten te Amsterdam. Opvallend in het ontwerp is de uit geslepen beton opgetrokken gevel. Afdeling Engineering van HBG Bouw en Vastgoed te Rijswijk en Ingenieursburo Linssen bv te Amsterdam zijn verantwoordelijk voor respectievelijk het constructie- en installatieadvies. De aanneemsom van het project bedraagt circa f 17 miljoen, inclusief installaties. HBG Utiliteitsbouw zal het gebouw medio 2001 opleveren. HBG Utiliteitsbouw bv maakt deel uit van HBG Bouw en Vastgoed bv, een groepsmaatschappij van HBG, Hollandsche Beton Groep nv, te Rijswijk.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie