Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

NieuwsSelect lanceert vakkennis per e-mail: PROFnews

Datum nieuwsfeit: 18-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
NieuwsSelect lanceert vakkennis per e-mail: PROFnews

NieuwsSelect lanceert vandaag www.profnews.nl, een unieke “e-zine” portal . PROFnews richt zich op ambitieuze mensen aan het begin van hun carrière, die weinig tijd hebben om de ontwikkelingen binnen hun vakgebied bij te houden. Via PROFnews kunnen zij zich gratis abonneren op 16 wekelijkse branche- en functie-gespecialiseerde e-zines, variërend van automatisering tot retail en van algemeen management tot financieel. Naast vakinformatie biedt PROFnews boekentips, vacatures en een variarubriek.

PROFnews is uniek omdat geen ander concept een dergelijk breed scala van branche- en functiegerelateerd nieuws per e-mail aanbiedt. “Veel websites bieden wel vakinformatie, maar dan alleen via het web en niet per e-mail. Bovendien hebben de meeste e-zines niet de grondige berichtgeving en fraaie vormgeving van PROFnews”, zegt Maarten Feilzer, directeur van NieuwsSelect. PROFnews vormt tevens een aantrekkelijk alternatief voor traditionele vakbladen omdat de PROFnews e-zines veel beknopter en actueler zijn: in ongeveer tien korte berichten geeft elke e-zine een compleet overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen van de afgelopen week.

PROFnews kent naast NieuwsSelect, twee andere partners; de vacatures worden verzorgd in samenwerking met Topcarrieres op het Net en de boekentips worden door Mainpress geleverd. Verder zijn vooraanstaande bedrijven zoals Andersen Consulting en Pink Roccade bereid gevonden als sponsor op te treden.

Als marktleider in zakelijke informatievoorziening is NieuwsSelect bij uitstek in staat kwalitatief hoogstaande e-zines te publiceren. NieuwsSelect beschikt over gespecialiseerde redacties en is volledig onafhankelijk van de grote uitgevers. Daarnaast heeft NieuwsSelect jarenlange ervaring met informatievoorziening aan grote bedrijven.

Bovendien beschikt NieuwsSelect als partner van KPN M-info als eerste in Nederland over een volledig gepersonaliseerde nieuwsdienst op de WAP telefoon. NieuwsSelect zal haar ervaring op het gebied van mobiele informatiediensten inzetten om PROFnews medio deze zomer ook via de WAP telefoon beschikbaar te stellen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Diederik Paauwe, 020-5709090 of (d.paauwe@nieuwsselect.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie