Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Boxtel

Datum nieuwsfeit: 18-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 18-05-2000 Persbericht district Aa en Dommel

AUTO GESTOLEN (Sint Michielsgestel) In de nacht van woensdag op donderdag is vanaf de Ambachtstraat in Sint Michielsgestel een blauwe BMW 316 i gestolen. De auto met een waarde van ongeveer fl. 55.000,- is voorzien van het kenteken NH-XZ-72.

AUTO GESTOLEN BIJ WONINGINBRAAK (Sint Michielsgestel) In de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken in een woning aan de Esscheweg in Sint Michielsgestel. De schuifpui werd opengebroken. Uit de woning werden geld en papieren gestolen. Ook werden autosleutels gestolen. Met die sleutels werd de bij de woning geparkeerde zwarte Volvo V70 gestolen. Het kenteken van de auto is RR-JN-17.

AUTO IN BRAND (Den Dungen) Donderdagmiddag is op de Provinciale Weg N266 brand ontstaan in een auto. Terwijl de bestuurder uit Veghel over de N266 reed, ontstond onder de motorkap brand. De bestuurder kon de auto nog aan de kant zetten en uitstappen. De brandweer heeft het vuur geblust. Er ontstond aanzienlijke schade aan de auto.

RIJZADELS GESTOLEN (Sint Oedenrode) In de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken in een garage bij een woning aan de Boskantseweg in Sint Oedenrode. Een deur van de garage werd opengebroken. Een vijftal rijzadels en bijbehorend paardentuig werden gestolen.

INBRAAK WONING (Gemonde) Tussen 16 mei en donderdag 18 mei 13.00 uur is ingebroken in een woning aan de Sint Lambertusweg in Gemonde. Een deur van de woning werd opengebroken. Een kleuren televisie en een fototoestel werden gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie