Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Cuijk

Datum nieuwsfeit: 18-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 18-05-2000 Persbericht district Land van Cuijk

BRAND IN WONING Woensdagavond brak rond 21.30 uur brand uit op een slaapkamer in een woning aan de Haenstraat in Grave. De brand is vermoedelijke ontstaan door een brandende kaars. De brandweer van Grave had het vuur snel onder controle. Desondanks liep de bovenverdieping behoorlijke schade op.

RIJDEN TIJDENS ONTZEGGING De politie heeft donderdagmorgen een 43 jarige inwoner van Sint Anthonis bekeurd omdat hij reed tijdens een ontzegging. De man werd gecontroleerd op de Hoefstraat in Sint Anthonis. De auto waarin hij reed is inbeslaggenomen.

DIEFSTAL BROMFIETS Uit een schuur achter een woning aan de Aleidestraat is woensdagavond een bromfiets gestolen. Een onbekend persoon belde bij de woning aan en vroeg de bewoner de weg. Terwijl hij dit uitlegde zag een tweede persoon kans de bromfiets uit de schuur te halen. De eigenaar zag bij terugkomst in de woning iemand zijn tuin uitlopen. Toen hij ging kijken bleek zijn bromfiets, een blauwe Puch, weg te zijn.

DIEFSTAL AUTO Woensdagmiddag is tussen 14.30 en 16.00 uur in Boxmeer een witte Volkswagen Caravelle gestolen. De auto, kenteken 29-VH-NP, stond geparkeerd aan het Weijerplein. Aan het Klompenstraatje in Boxmeer werd getracht een auto weg te halen. De eigenaar trof zijn auto met geheel vernielde stuurkolom aan.

SNELHEID Woensdagmiddag is op de Hoogeweg in Escharen de snelheid gecontroleerd van 291 voertuigen. 63 bestuurders reden te hard waarvan de hoogst gemeten snelheid 122 km/u. bedroeg waar 80 km/u. is toegestaan.

RIJDEN MET ONTZEGGING In de ochtend van 18 meid werd in Sint Anthonis nabij de Breestraat een man aangehouden die een auto bestuurde terwijl hij een rijontzegging heeft. De man is een 43-jarige inwoner uit Sint Anthonis. De auto is door de politie in beslag genomen. De man verklaarde dat hij de auto had meegenomen om zijn buurvrouw naar het ziekenhuis te kunnen rijden.

DIEFSTAL BROMFIETS In Cuijk aan de Aleidestraat is woensdagavond een bromfiets gestolen uit een garage aan de Aleidestraat.

DIEFSTAL AANHANGWAGEN In Vierlingsbeek aan de Soetendaal werd een nieuwe aanhangwagen gestolen.Onbekenden knipten het gaas door van de omheining en namen de wagen weg. Dit gebeurde in de nacht van woensdag op donderdag.

AUTOGORDEL-CONTROLE In Grave aan de Trompetterstraat heeft de politie op donderdag een autogordelcontrole gehouden. Er werden 7 bekeuringen uitgedeeld.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie