Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe Nieuwsbrief Oosterheem Zoetermeer verkrijgbaar

Datum nieuwsfeit: 18-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

Nieuwe Nieuwsbrief Oosterheem,
verkrijgbaar vanaf 18 mei a.s.

Vanaf donderdag 18 mei aanstaande is de nieuwe Nieuwsbrief Oosterheem, mei-nummer, verkrijgbaar in het Informatiepunt Oosterheem in de centrale hal van het Stadhuis.

Nieuwsbrief Oosterheem
Het mei-nummer van deze Nieuwsbrief bevat o.a. de laatste stand van zaken rond de verschillende procedures die lopen rond Oosterheem zoals de MER-Oosterheem en het voorontwerp bestemmingsplan Oosterheem. Er staat een vooraankondiging in van de raadscommissie Stadswerken van
23 mei a.s. In deze vergadering zal de raadscommissie spreken over dit bestemmingsplan.
U vindt er ook een beschrijving in van de multifunctionele welzijnsvoorziening zoals deze in Oosterheem zal worden gerealiseerd. Tot slot is er een voorpresentatie van het project Agora, het eerste nieuwbouwproject in de Tweede Jaarschijf Oosterheem. Dit project zal ook uitvoering in het Zoetermeer Magazine dat 23 mei huis-aan-huis zal worden verspreid.

Informatiepunt Oosterheem
U vindt het Informatiepunt Oosterheem in de centrale hal van het Stadhuis, openingstijden: maandag van 11.00 tot 16.00 uur, dinsdag t/m vrijdag van 08.30 tot 16.00 uur en op vrijdagavond tussen 18.30 en
20.30 uur. Telefoon (079) 346 8471.Gemeente Zoetermeer © May 2000

Last update: 15 May 2000 (10:36)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie