Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Lancering nieuw filmkanaal CineNova

Datum nieuwsfeit: 18-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

HILL EN KNOWLTON

UITNODIGING: lancering nieuw filmkanaal CineNova (18/05)
UITNODIGING lancering nieuw filmkanaal CineNova

Donderdag 18 mei bent u, vanaf 20.00 uur in de Beurs van Berlage te Amsterdam, van harte uitgenodigd voor de officiële lancering van Nederlands en Vlaanderens enige echte filmkanaal: CineNova.

CineNova, een initiatief van Sony Pictures Entertainment en Buena Vista International Television-Europa, biedt 24 uur per dag ononderbroken . zonder reclame . films uit Hollywood, Europa en de rest van de wereld, waaronder vele first-runs. Het kanaal is bestemd voor iedereen, van jong tot oud.

Het nieuwe filmkanaal biedt de beste prijs-kwaliteitverhouding in de Nederlandse markt. De programmering bevat vele filmgenres zoals komedies, thrillers, actiefilms en romantische films. Ook Nederlandse films zullen tot het aanbod gaan behoren. CineNova zal (onbeperkt) beschikbaar zijn voor een vast bedrag per maand via de kabelmaatschappijen UPC, Mr Zap en Casema.

Aanstaande donderdag 18 mei om 22.00 uur start CineNova met het kassucces .Face/Off., met in de hoofdrol Nicolas Cage en John Travolta. Ter gelegenheid van de lancering van CineNova is van 20.00 tot 23.00 uur een introductiefeest in de Beurs van Berlage te Amsterdam.

Geinteresseerden kunnen zich opgeven via:

Hill and Knowlton
Thomas Creemers of Karianne Peeters
Telefoon: (020) 404 47 07
Faxnummer: (020) 644 97 36

Het vereiste toegangsbewijs zal u dan worden toegestuurd.


17 mei 00 10:30

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie