Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Apple benoemt Marc Degrave tot Country Manager Belux

Datum nieuwsfeit: 19-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Apple benoemt Marc Degrave tot Country Manager Belux

Beste lezer,

Het onderstaande persbericht heeft betrekking op de Belgische en Luxemburgse vestiging van Apple Benelux. Marc Degrave is door Apple Benelux benoemd tot Country Manager van de Belgische en Luxemburgse organisatie. Hij rapporteert rechtstreeks aan Ton van Garderen, General Manager van Apple Benelux.

Aarzel alvast niet om met mij contact op te nemen voor meer informatie!

Met vriendelijke groeten,

Steven Van den Eynde
Persdienst Apple Benelux

Marc Degrave is nieuwe Country Manager van Apple Belux

Brussel/Bunnik, 19 mei 2000 - Apple Benelux maakt vandaag bekend dat Marc Degrave, voormalig General Manager van Tulip Computers België, is benoemd tot Country Manager van Apple België en Luxemburg.

Marc Degrave ging in 1993 aan de slag bij Tulip Computers als Key Account Manager. Later groeide hij door tot Direct Sales Manager en Sales Manager Belux. Na zijn benoeming tot General Manager in 1998 slaagde hij erin om het marktaandeel van Tulip Computers in België terug te vergroten. Eerder oefende Marc Degrave diverse sales functies uit, onder meer bij COMTECH België en Tellabs.

In zijn nieuwe functie als Country Manager Belux bij Apple rapporteert Marc Degrave rechtstreeks aan Ton van Garderen, General Manager van Apple Benelux. ³Apple is opnieuw het kloppend hart van de computerindustrie en Apple Belux realiseert schitterende resultaten. We zijn ervan overtuigd dat Marc Degrave onze Belgische en Luxemburgse organisatie een stevige injectie kan geven om er een nog beter en sterker resultaat te realiseren², aldus Ton van Garderen.

Als Country Manager is het de bedoeling van Marc Degrave om de teamgeest aan te scherpen en zo verder te bouwen aan de groei van Apple. Daarnaast wil Degrave ook minder traditionele sectoren aansnijden met de Apple producten. Marc Degrave (38) is Industrieel Ingenieur Elektronica en Telecom. Hij is gehuwd en vader van twee kinderen.

© 2000 Apple. Alle rechten voorbehouden. Apple en het Apple logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Apple. Andere merknamen die worden genoemd kunnen handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken zijn van hun respectieve eigenaars, en worden bij deze erkend.

# # #

Apple gaf in de jaren '70 het startschot voor de personal-computerrevolutie met de Apple II en vond in de jaren '80 de personal computer opnieuw uit met de Macintosh. Apple zet zich nu in om de beste personal computer ervaring te bezorgen aan studenten, docenten en creatieve professionals over de hele wereld en dit met Apple's innovatieve apparatuur, programmatuur en Internetdiensten.

Websites van Apple:
Voor informatie over Apple: www.apple.com
Voor informatie over Apple Benelux: www.apple.com/nl/pr Voor persberichten, achtergrondmateriaal van Apple wereldwijd: www.apple.com/pr
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Steven Van den Eynde
Persdienst Apple Benelux
Buro & Design Center
Heizel Esplanade 1, box 100
B-1020 Brussel
Tel: +32 (0)2-474-42-57
Fax: +32 (0)2-474-43-00
Email: (vandeneynde.s@euro.apple.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie