Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ted Deffenbach vice-president Consumentenelektronica Maxtor

Datum nieuwsfeit: 19-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Maxtor benoemt Ted Deffenbach tot vice-president
Consumentenelektronica-applicaties

Milpitas, Californie, 16 mei 2000 - Maxtor Corporation heeft Ted Deffenbach aangesteld als onderdirecteur Consumentenelektronica-applicaties. Hij zal in die hoedanigheid rechtstreeks rapporteren naar Mike Cannon, president-directeur van Maxtor. Deffenbach zal een sleutelrol spelen in het leiding geven aan Maxtor's ondernemingsstrategie en de groei van Maxtor's activiteiten op het gebied van de consumentenelektronica-applicaties, zoals A/V-recording, satelliet- en kabelapparatuur, Internet-apparatuur en spelsoftware.

Voordat Deffenbach bij Maxtor in dienst kwam, was hij werkzaam bij Quantum Corporation met als taken: creatieve strategische allianties, product-planning, technische marketing en deelname aan standaardisatiecommissies. Deffenbach heeft ook ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie