Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

EURO 2000 evenement in Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 19-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Eindhoven


Persbericht: Eindhoven, 17 mei 2000.

EURO 2000 evenement neemt deel parkeergelegenheid in beslag

Sportcomplex Woensel-Noord in Engelse sfeer

Aanstaand weekeinde staat het sportcomplex Eindhoven Noord in het teken van het Engelse Europaplein. Vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 mei vinden tal van sportieve en culturele activiteiten plaats. De activiteiten worden gehouden bij het Ir. Ottenbad, op de parkeerplaats bij het sportcomplex aan de Vijfkamplaan.
Het Engelse Europaplein start vrijdag 19 mei om 16.00 uur en loopt door tot zondagavond 18.00 uur.
Doordat deze activiteiten plaatsvinden op het parkeerterrein bij het zwembad is de normale parkeergelegenheid slechts beperkt beschikbaar. Bezoekers van de normale activiteiten wordt geadviseerd niet met de auto te komen maar zo mogelijk per fiets of openbaar vervoer. Indien toch de auto wordt gepakt, zal men deze elders in de wijk moeten parkeren.

Wedstrijdkaarten te verdienen
Bij het Europaplein dat afgelopen weekeinde in Tongelre werd gehouden, waren twee tickets voor de wedstrijd Engeland-Portugal te verdienen. De kaarten lagen klaar voor de origineelst verklede supporter maar bleven liggen omdat de verkleed-animo tegenviel. Het was kennelijk nog even wennen!
Komend weekeinde herhalen we deze formule, wederom voor twee tickets voor de wedstrijd Engeland-Portugal. Een unieke kans om een van de Eindhovense wedstrijden bij te kunnen wonen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie