Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Werk Rijnsburgerbrug Leiden vordert

Datum nieuwsfeit: 19-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leiden

Werk Rijnsburgerbrug vordert

BOUWEN EN WONEN - De bouw van een nieuwe brughelft van de Rijnsburgerbrug, naast de noodbrug, begint komende week. Als alles goed gaat, kan het verkeer vanaf 3 juni van deze brughelft gebruikmaken. Ook de bussen gaan dan weer hun normale route rijden.

De werkzaamheden rond de Rijnsburgerbrug en de Stationsweg gaan onverminderd door. Ze verlopen keurig volgens schema. De oude Rijnsburgerbrug is intussen helemaal gesloopt. Op dit moment worden de fundamenten gelegd voor een nieuwe brug. Omwonenden kunnen totdat het werk af is hun huisvuil niet op de gebruikelijke plaatsen aanbieden. Er zijn drie ophaalpunten beschikbaar, namelijk op de Morssingel ter hoogte van nummer 7, op de Rijnsburgersingel ter hoogte van nummer 7 en op de hoek van de kruising Stationsweg/Paviljoenshof. Afhankelijk van de weersomstandigheden zullen de werkzaamheden tot Kerstmis duren.

Meer informatie
Heeft u vragen over de nieuwbouw van de Rijnsburgerbrug en de herinrichting van de Stationsweg, dan kunt u contact opnemen met de heer B. Smits van het gemeentelijk Ingenieursbureau (071-5165935). Voor vragen over de verkeersomleidingen kunt u terecht bij de heer H. van Zeijl van de afdeling Verkeer en Vervoer (071-5165850).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie