Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe bloembakken in binnenstad Den Haag

Datum nieuwsfeit: 19-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Haag


Bloemenzee in binnenstad


Binnenkort worden nieuwe bloembakken in de binnenstad geplaatst. Voordat dit gebeurt worden alle bakken enige dagen in de Grote Marktstraat gegroepeerd om daarmee het begin van een fleuriger binnenstad te markeren.

Het gemeenteraadslid mr. A.F. Peereboom Voller zal op vrijdag 19 mei om 16.00 het startsein geven voor het plaatsen van de bakken in de stad. Dit vindt plaats in café Rootz, Grote Marktstraat 14.

In november 1999 besloot de gemeenteraad om 1 miljoen gulden extra per jaar beschikbaar te stellen voor groen en bloemen in de binnenstad. Het geld wordt besteed aan een verbetering en uitbreiding van het bestaande bomenbestand en aan een kwaliteitsimpuls voor het bestaande groen. Bovendien komen er nieuwe bloembakken op markante locaties in de binnenstad zoals in de Grote Markstraat, op pleinen, langs voetgangersroutes en aan bruggen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie