Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

SCOPE integreert software Human Inference in programmatuur

Datum nieuwsfeit: 19-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

GCI HOLLAND PR

SCOPE integreert software Human Inference in programmatuur
PERSBERICHT

Intelligente software doorslaggevend voor kwaliteit relatiegegevens SCOPE integreert software Human Inference in programmatuur
RIJSENHOUT, 19 mei 2000 . SCOPE marketing technology en Human Inference gaan samenwerken om gebruikers de mogelijkheid te geven de kwaliteit van hun relatiegegevens te optimaliseren. SCOPE is leverancier van software voor customer relationship management (CRM); Human Inference levert intelligente software die fouten autonoom opspoort en elimineert. Door de software van Human Inference te integreren in de CRM-programmatuur van SCOPE, worden vervuiling en verkeerde gegevensinvoer tot een minimum teruggebracht.

Correcte naam- en adresgegevens zijn essentieel voor relatiegericht verkopen en vormen daarmee de basis van CRM. Hoe eenvoudig dat ook klinkt, in de praktijk gaat er nogal eens iets mis. Een tikfout in een naam, postcode of huisnummer is snel gemaakt, met alle gevolgen van dien: een slechte start van een relatie en een onprofessionele indruk. Fred A.J. van .t Hoff, Managing Director van SCOPE: .Onzorgvuldigheden in relatiebestanden leveren niet alleen een imagoprobleem op, maar kosten bovendien geld. Een vervuiling van circa 2 procent op een bestand van 500.000 personen betekent wat betreft computercapaciteit en afhandeling een kostenpost van zo'n 150.000 gulden per jaar. De Human Inference-software die in onze programmatuur is geïntegreerd, biedt de mogelijkheid om dit soort vervuiling van databases tegen te gaan. Dat kan een doorslaggevende rol spelen bij efficiënt en succesvol relatiemanagement..

Deze functionaliteit in SCOPE zorgt voor betrouwbare invoercontrole, fouttolerante adres-standaardisatie en intelligente 'ontdubbeling'. Bovendien kunnen externe bestanden worden geïmporteerd zonder fouten en verontreiniging. Relaties kunnen ten slotte snel en gemakkelijk in grote bestanden gevonden worden dankzij geavanceerde zoek- en identificatiemethodes. .SCOPE is hiermee de beste basis voor CRM., aldus van.t Hoff.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie