Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost

Datum nieuwsfeit: 19-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven 19-05-2000 1e Persbericht 19 mei 2000

Berichten uit de regio

Eindhoven: Drugs
Vrijdagmorgen om 0.20 uur is in de Tenierslan in Eindhoven een 28-jarige inwoner van Geldrop aangehouden. Agenten controleerden de man toen hij in zijn auto een joint zat te roken. In de auto vonden de agenten 7 bolletjes cocaïne. De cocaïne is in beslaggenomen en de man is ingesloten.

Eindhoven: Diefstal auto
In de nacht van donderdag op vrijdag is in de Antonie van Hemertstraat een rode Volkswagen Golf met het kenteken HR-DF-14 gestolen.
Eindhoven: Vernieling
Vrijdagmorgen om 3.00 uur is in de Galvanistraat in Eindhoven een 38-jarige man uit Eindhoven aangehouden. De man was bij een prostituee op bezoek en was het oneens over de aangeboden diensten en prijs. Hij sloeg uit woede een ruit kapot. Op het politiebureau is tegen de man proces-verbaal opgemaakt.

Beek en Donk: Inbraak
Donderdagnacht is ingebroken in een bouwkeet die aan de Pater van de Burgtweg in Beek en Donk stond. Een luik en een raam waren geforceerd. Er is een computer gestolen.

Eersel: Brand
Vrijdagmorgen om 5.30 uur brak brand uit in een woning aan de Oudland in Eersel. De brandweer had de brand snel onder controle. De woning liep rook- en waterschade op. De twee belendende panden liepen geen schade op. De oorzaak van de brand is niet bekend.
Veldhoven: Onder invloed
Vrijdagmorgen om 8.00 uur is op de A67 onder Veldhoven een 37-jarige man uit Hasselt aangehouden. De man was bij een tankstation in zijn auto in slaap gevallen. Hij werd gewekt en nadat hij zijn auto verplaatst had viel hij weer in slaap. Een blaastest op het politiebureau gaf aan dat de man nog 1.10 pro mille alcohol in zijn bloed had. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie