Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Afgelasting reddingsoefening wadlopers wegens slecht weer

Datum nieuwsfeit: 19-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Groningen

Groningen, 18 mei 2000 Persbericht nr. 86

Afgelasting reddingsoefening Wadlopers

De reddingsoefening van wadlopers die voor morgen, vrijdag 19 mei
2000, gepland stond, gaat niet door vanwege de verwachte slechte weersomstandigheden. Met name de bestaande kans op onweer maakt het risico te groot om de oefening door te laten gaan.
Eerder deze week is een persbericht gestuurd met betrekking tot de reddingsoefening van wadlopers. Deze zou worden georganiseerd omdat aan wadlopen en het begeleiden daarvan altijd een zeker risico blijft kleven en het goed is periodiek te toetsten of organisaties en personen die betrokken zijn bij reddingen.
Vanzelfsprekend mogen bij een oefening niet meer risico's worden gelopen dan aanvaardbaar is, en derhalve is er voor gekozen de oefening te verplaatsen naar een nog nader te bepalen latere datum in het seizoen.

Voor vragen over dit persbericht kunt u terecht bij Hans van der Veen van de afdeling bestuurscontacten van de provincie Groningen, tel. 050-3181523

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie