Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Selectie FC Twente levert tenues aan veiling ramp Enscehde

Datum nieuwsfeit: 19-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Op zaterdag 13 mei explodeerde de vuurwerkfabriek aan de Tollenstraat in Enschede. Over de oorzaak wordt veel gespeculeerd, maar er is nog geen duidelijkheid. Waar wel duidelijkheid over bestaat is dat er veel mensen slachtoffer zijn geworden van deze ramp.

FC Twente voelt zich uiteraard erg betrokken bij deze slachtoffers. De voltallige selectie heeft alle officiele wedstrijdtenues waarin ze het seizoen 1999/2000 persoonlijk hebben gespeeld ter beschikking gesteld aan deze veiling. De opbrengst gaat uiteraard volledig naar GIRO 777.

Alle tenues (shirt en broek) op deze veiling zijn gesigneerd door de volledige selectie. Elke speler heeft een rood, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie