Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Opening nieuw gebouw voor Stadswachten in Maastricht

Datum nieuwsfeit: 19-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Maastricht

035 Nieuw gebouw voor Stadswachten

17 mei 2000

Op vrijdag 19 mei opent wethouder John Aarts het nieuwe gebouw voor de Stadswachten aan de Brusselsestraat 89. De opening is om 16.00 uur.

Na een verbouwing van enkele maanden kunnen de 84 stadswachten hun nieuwe onderkomen betrekken. De verbouwing bestond hoofdzakelijk uit het strippen van het pand. Dat wil zeggen alle muren en versierselen die in de loop van de tijd zijn aangebracht, werden weggehaald en is het pand in de oude, originele, glorie hersteld.
De begane grond van het pand is volledig ingericht als werkruimte voor de stadswachten. De ruimte is ingericht volgens een nieuw kantorenconcept. Op de begane grond zijn ook de meldkamer en de balie waar bezoekers worden ontvangen. Een verdieping hoger liggen de kleedkamers en de kantine. Daarboven zijn kantoren waar de leiding haar werkruimte heeft.

De verbouwing van het pand, waarin voorheen de Belangenvereniging Arbeidsongeschikten Maastricht en het Vluchtelingenwerk zaten, kostte 1,3 miljoen gulden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie