Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kunstzaken Rotterdam maakt studiereis naar New York

Datum nieuwsfeit: 19-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam


Raadscommissie Kunstzaken maakt studiereis naar New York

(7-3) Het College van B. en W is akkoord gegaan met de opzet en organisatie van de studiereis die de raadscommissie Kunstzaken van 19 tot en met 25 mei naar New York maakt. Het thema van de reis is cultuurspreiding voor niet-participerende bevolkingsgroepen. Tegen deze achtergrond wil de commissie zich oriënteren op het New-Yorkse cultuurbeleid.

De commissie wordt vergezeld door ambtenaren van de Bestuursdienst en twee directeuren van instellingen die zich bezighouden met kunsteducatie en multicultureel kunstbeleid. Op voorstel van de commissie Kunstzaken wordt het aantal meereizende journalisten beperkt tot een vertegenwoordiger van de plaatselijke pers. De raadsleden Spaas (SP) en Kneepkens (Stadspartij) hebben laten weten niet aan de reis deel te nemen. De totale kosten van de studiereis bedragen fl. 74.200.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie