Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Start studierichting Turkse muziek Rotterdams Conservatorium

Datum nieuwsfeit: 20-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Rotterdams Conservatorium

Nieuwe studierichting Turkse muziek feestelijk van start

Op 20 mei 2000 bent u van harte welkom bij de feestelijke opening van de nieuwe studierichting Turkse Muziek. Met ingang van het volgend studiejaar krijgen getalenteerde musici op het gebied van de Turkse Muziek de kans om een gespecialiseerde conservatoriumopleiding op HBO-niveau te volgen, waarmee zij zich kunnen ontwikkelen tot professioneel musicus en muziekdocent.

Op 20 mei zullen de docenten Talip Özkan, Nahim Avci en Siavach Yazdanifar samen met (aankomende) studenten en gasten een doorlopend programma presenteren waarin de verschillende tradities van de Turkse Muziek centraal staan. In de concerten, presentaties en openbare lessen komt zowel de klassieke Turkse muziek als de traditionele Turkse muziek aan bod. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk. Daarnaast kunnen geïnteresseerden terecht voor meer informatie over de studie. Potentiële studenten krijgen bovendien de mogelijkheid om ter plekke een proefauditie te doen.

Zie ook de agenda.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie