Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nationaal Motorweekeinde 2000

Datum nieuwsfeit: 20-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Nationaal Motorweekeinde 2000: zaterdag 20 en zondag 21 mei.

Het aantal motorrijders in Nederland is de afgelopen jaren verder gestegen naar ruim 420.000. Komend weekeinde wordt voor de eerste maal het Nationaal Motorweekeinde georganiseerd. Een weekeinde dat wordt georganiseerd door de NVVM (Nederlandse Vereniging voor Verhoogde Motorrijvaardigheid), in samenwerking met een aantal bedrijven en organisaties uit de motorbranche.

Tijdens dit weekeinde kunnen motorrijders in elke provincie van Nederland deelnemen aan de Nationale Motorveiligheidscompetitie van de NVVM, waarbij motorrijders van start gaan met een NVVM-trainingsdag Verhoogde Rijvaardigheid en tal van leuke prijzen kunnen winnen. Episch centrum van dit landelijke motorweekeinde ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie