Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht-West

Datum nieuwsfeit: 21-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politie Regio Utrecht
Persberichten
Cluster West-Utrecht (districten Lekstroom, Rijn en IJssel en Vecht & Venen)

Zondag 21 mei 2000, 11.00 uur

Automobilist gewond na aanrijding
IJsselstein - Een 30-jarige automobilist uit Schoonhoven is zaterdagavond bij een kleine kettingbotsing op de Provincialeweg N 210 gewond geraakt.

Het slachtoffer reed omstreeks zeven uur ter hoogte van IJsselstein en zag te laat dat de voor hem rijdende voertuigen waren gestopt. Hij reed tegen de achterzijde van een 23-jarige bestuurder uit Lopik, die op zijn beurt tegen de auto van een 45-jarige inwoner uit Harmelen schoof. De veroorzaker raakte zelf gewond en is met nek-, hand- en beenletsel overgebracht naar het Antoniusziekenhuis in Nieuwegein. Twee van de drie voertuigen waren dermate zwaar beschadigd dat ze moesten worden weggetakeld.

Vissers gecontroleerd
Breukelen - De politie van het wijkteam Breukelen hield zaterdag een controle op de naleving van de bepalingen van de Visserijwet.
In totaal werden 21 vissers gecontroleerd die zaten te vissen in de wateren van de Kievitsbuurt en de Loosdrechtse plassen. Vier vissers kregen een proces-verbaal omdat zij visten zonder in het bezit te zijn van een visakte of visvergunning van de rechthebbende op het viswater.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie