Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rubbers.nl: Nieuwe veiligvrijen-winkel op Internet

Datum nieuwsfeit: 22-05-2000
Bron: Rubbers.NL
Zoek soortgelijke berichten
Meer uit deze bron
PERSBERICHT


Onderwerp: Internet
Titel: Rubbers.NL - Nieuwe veiligvrijen-winkel op internet
Datum: maandag 22 mei 2000
Auteur: R.R. Nederhoed
Email: (pers@nederhoed.com)
Org.: Nederhoed Internetwinkel / Rubbers.NL

Bericht
Groningen - Nederland heeft er weer een internetwinkel bij: Rubbers.NL. U kunt er terecht voor veiligvrijen-artikelen zoals condooms en glijmiddelen. De winkel biedt een oplossing voor die mensen die het vervelend vinden om hun waar bij de drogist-op-de-hoek te kopen. De produkten worden op een nette, visueel aantrekkelijke manier aangeboden en na betaling thuisgestuurd. U kunt de winkel vinden op: http://www.Rubbers.NL

Extra informatie:
Inititiefnemer is Dhr. R.R. Nederhoed (24) uit Groningen. "Toen ik constateerde dat veel mensen in mijn omgeving het kopen van condooms nog steeds gênant vinden, leek een veiligvrijen-winkel op internet mij de oplossing", aldus Nederhoed. "Toen ik via internet condooms wilde kopen, kreeg ik meteen ook allerlei andere seksspeeltjes op het scherm! Dat is bij Rubbers.NL niet het geval. De internetpagina is zo opgezet dat je je er niet voor hoeft te schamen om 'm op je scherm te hebben en is ook voor jongeren geschikt".

Voor extra informatie kunt u kontakt opnemen met Rubbers.NL: email info@rubbers.nl of tel. 06-21.61.0053.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie