Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Werkzaamheden rotonde Torplaan/Ravelijnweg in Den Helder

Datum nieuwsfeit: 22-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Helder

Tweede fase rotonde Torplaan/Ravelijnweg van start

Datum: 17 mei 2000

Maandag 22 mei a.s. start de tweede fase van de aanleg van de rotonde Torplaan/Ravelijnweg. Tijdens deze fase is de kruising Torplaan/Ravelijnweg afgesloten voor al het verkeer. De tweede fase duurt naar verwachting drie weken.

Tijdens de tweede fase wordt het verkeer omgeleid via de Schootenweg, Hendrik Baskeweg, Torplaan en Guldemondweg. En via de Schootenweg, Walvisvaardersweg, Torplaan en Guldemondweg. De omleidingsroutes zijn met borden aangegeven.

Buslijn 32, op zondag en 's avonds is dit lijn 31, rijdt vanaf de Torplaan via de Hendrik Baskeweg naar de Schootenweg. De halte Ambachtsweg richting Den Helder NS wordt verplaatst naar de Hendrik Baskeweg. De halte Marinapark wordt tijdens de werkzaamheden niet aangedaan. De halte Handelsweg wordt wel aangedaan.

Het Shell Ravelijn Benzinestation aan de zuidelijke helft van de Ravelijnweg is tijdens de werkzaamheden gewoon bereikbaar. Na het tanken kan men via de noordelijke helft van de Ravelijnweg weer richting de Schootenweg.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie