Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: Speerpunten 2000

Datum nieuwsfeit: 22-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Utrecht: Utrecht 22-05-2000
Speerpunten 2000
Utrecht, 22 mei 2000.

Samenwerken aan veilige leefomgeving.

Veiligheid is een groot goed. De Politie Regio Utrecht spant zich maximaal in om die veiligheid te waarborgen en te verhogen.

Onze inzet is erop gericht om waar mogelijk samen met u te werken aan een veilige leefomgeving. Om zo goed mogelijk bereikbaar en beschikbaar te zijn, zetten wij vooral de wijkpolitie in. De wijkpolitie wordt ondersteund door de noodhulp en vakbekwame specialisten.
Problemen voorkomen. Dat vinden we belangrijk. Daarom werken we met name preventief. Bij spoedeisende situaties reageren we alert. We zijn er als de veiligheid in het geding is. Maar we zijn er ook om regels, normen en waarden te handhaven. Waar onveiligheid ontstaat trekken we de grens. Daarom hoort ook boeven vangen tot ons werk.
Over onze resultaten in 1999 en onze speerpunten van dit jaar, leest u in de rubriek 'Over het korps op onze site' meer.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie