Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Chordiant en Blaze Software ontwikkelen e-business-oplossing

Datum nieuwsfeit: 22-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Chordiant en Blaze Software ontwikkelen samen e-business-oplossing

Combinatie verbetert persoonlijke klantbenadering

Hoofddorp, 22 mei 2000 - Chordiant Software, leverancier van eCRM-oplossingen, heeft een overeenkomst gesloten met Blaze Software. Blaze Software ontwikkelt software voor persoonlijke klantbenadering binnen e-business-oplossingen. In het kader van deze overeenkomst integreert Chordiant de Blaze Advisor Solutions Suite met haar software voor klantcontact via Internet, e-mail, mobiele apparatuur en brick-and-mortar servicecenters.

Chordiant ontwikkelt software voor wereldwijd opererende bedrijven die actief zijn op verschillende producten- en klantenmarkten. Hieronder vallen financiele dienstverlening, verzekeringen, telecommunicatie, reizen en recreatie. Met de software van Chordiant krijgen 'agents' binnen deze ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen




reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie