Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Internationale atletiekhal in Omnisportcentrum Apeldoorn

Datum nieuwsfeit: 22-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Apeldoorn


Persberichten naar overzicht


Omnisportcentrum Apeldoorn unieke a-locatie met internationale allure Nederland krijgt zn eerste indoor atletiek- en baanwielrenhal met internationale allure. Het toekomstige Apeldoornse Omnisportcentrum wordt de A-locatie voor atletiek en baanwielrennen in Nederland en een belangrijke topvolleyballocatie. Daarvoor ondertekenden de Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie (KNAU), de Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie (KNWU), de stichting Top Volleybal Nederland en de Nederlandse Volleybal Bond (NeVoBo) op maandag 22 mei een intentieverklaring tijdens een speciale persbijeenkomst. Namens de gemeente Apeldoorn tekende burgemeester De Graaf de intentieverklaring. Met de komst van het Omnisportcentrum krijgt de topsport in Nederland een ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie