Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gerben Rijken Sales Manager Nederland bij Altitude Software

Datum nieuwsfeit: 22-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Altitude Software benoemt Gerben Rijken tot Regional Sales Manager Nederland

Utrecht, 22 mei 2000 - Altitude Software heeft Gerben Rijken (39) benoemd tot Regional Sales Manager Nederland. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de business development in Nederland van het gehele productaanbod van Altitude, bij media-onafhankelijke contact centers en web-enabled organisaties.

Voor zijn komst naar Altitude was Rijken vanaf 1995 werkzaam bij Philips Business Communications als International Sales Support Manager en later als Sales Consultant Professional Services voor complete oplossingen voor geïntegreerde contact centers. Voor 1995 was hij onder meer werkzaam in de halfgeleiderindustrie, industriële automatisering en de omroepindustrie.

Over Altitude Software
Altitude Software, voorheen bekend onder de naam Easyphone, is de enige leverancier van complete, op software gebaseerde oplossingen voor Unified Customer Interaction (uCI), die selfservice en menselijke assistentie via de verschillende media onder één noemer brengen. Als multinationale onderneming met vestigingen over de hele wereld, vertrouwen ruim 250 klanten op Altitude Software voor geïntegreerde eCRM (e-Customer Relationship Management)
-oplossingen die gebruikmaken van bestaande investeringen in communicatie en technologie. De softwaresuite van het bedrijf voor de interactie met klanten biedt: naadloze CTI (Computer Telephony Interface) -integratie, geïntegreerde oplossingen voor inbound en outbound multimedia contactcenters; het ontwikkelen van agents en gebruikersinterfaces, Internet-selfservice en Interactive Voice Response (IVR), geïntegreerde web-callback en samenwerking via het web, real-time rapportage en beheer van de prestaties. Daarnaast publiceert Altitude Software haar API's (Application Programming Interfaces) voor eenvoudige integratie met applicaties, databases en communicatietechnologie van derden. Dankzij al deze eigenschappen behoren de oplossingen van Altitude Software tot de oplossingen met de laagste total cost of ownership in de industrie. Meer informatie is te vinden op www.altitudesoftware.com.
Contactpersoon voor de pers:
Monogram Communication Strategies (MCS) BV
Perlita Fränkel + 31 (0)23 56 28 208

Altitude Software N.V.
Peter Van Craenenbroeck, General Manager Benelux +32 (0)2 745 58 80
Een foto van Gerben Rijken is op aanvraag verkrijgbaar (digitaal)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie