Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuw ideeëngidsje voor uitstapjes 'Waterrijk Nederland'

Datum nieuwsfeit: 22-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 22 MEI 2000

Spetterende uitstapjes in eigen land

Nieuw ideeëngidsje "Waterrijk Nederland"

Vanaf 29 mei is bij alle VVV-kantoren en ANWB-vestigingen het nieuwe ideeëngidsje 'Waterrijk Nederland' verkrijgbaar. De gids bundelt suggesties voor uitstapjes op en langs de mooiste en leukste meren, plassen, poelen, kustwateren, rivieren, grachten en vaarten van Nederland, overzichtelijk gerangschikt per provincie. De gids 'Waterrijk Nederland' bevat 64 pagina's en kost ƒ 4,95.

Of het nu gaat om een zeiltocht op de Randmeren, een bezoek aan de Oosterscheldekering, waterskiën op de Maasplassen, kanoën langs de Sallandse watervogels of uitwaaien op het Wad: wie van water houdt kan in Nederland op vele plekken terecht.

Naast traditionele watersportgebieden als de Friese Meren, Zeeland en het Hollands/Utrechts Plassengebied vermeldt de gids ook minder bekende stekjes in bijvoorbeeld Drenthe, Brabant en het oosten van het land.

Op 64 pagina's zijn honderden tips verzameld voor dagjes uit en korte vakanties: van ontspannen picknicks en tochten met fluisterbootjes tot spectaculaire activiteiten als vlottenbouwen, fierljeppen (polsstokspringen) en survivals.

NOOT VOOR DE REDACTIE /

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie