Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 22-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven 22-05-2000

3e Persbericht 22 mei 2000

Berichten uit de regio

Eindhoven: Man dreigt agent met ketting
Maandagmiddag rond 16.00 uur is in de Twijnderstraat in Eindhoven een 26-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Agenten zagen de man naar een woning gaan waar hij eerder deze week problemen had gemaakt. De man had een stalen ketting in zijn handen. Toen een agent de man wilde aanhouden dreigde de man met de ketting te slaan. Hij werd echter overmeesterd en aangehouden. In de scooter, waarmee hij gekomen was, vond de politie nog twee messen en een hakbijltje. De man is ingesloten.

Eindhoven: Benzinedieven
Maandagmiddag rond 14.30 uur zijn op een parkeerplaats aan de Raiffeisenstraat in Eindhoven een 17-jarige jongen uit Best en een 15-jarige jongen uit Eindhoven aangehouden. De twee werden op heterdaad betrapt toen ze benzine probeerden te stelen uit een geparkeerde auto. De benzineklep hadden ze opengebroken en met een slangetje probeerden de twee benzine over te tappen. Tegen het duo wordt proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Jongen schiet met gasdrukwapen
Maandagavond om 20.00 uur is op de Jan van Eyckgracht een 17-jarige jongen uit Eindhoven aangehouden. De jongen had een gasdrukpistool bij zich en had daarmee enkele malen op voorbijgangers geschoten zonder overigens iemand te raken. De politie nam het wapen in beslag en tegen de 17-jarige wordt proces-verbaal opgemaakt.

Veldhoven: Zakkenrollen
Maandagmorgen rond 11.30 uur is bij een 25-jarige vrouw Veldhoven haar portemonnee met f. 500,- uit haar tas gestolen. Dat gebeurde toen de vrouw op de markt haar boodschappen deed.

Best: Snelheidscontrole
In Best is maandagmiddag tussen 13.00 uur en 16.00 uur op de Kanaaldijk een snelheidscontrole gehouden. Er zijn 335 voertuigen gecontroleerd waarvan er 42 op de bon gingen. Hoogste snelheid 87 km/u in plaats van 50 km/u.

Bladel: Inbraak in caravan
Van zondag op maandag is ingebroken in een caravan op een camping aan de Troprijt in Bladel. Er werd een raampje opengebroken en uit de caravan verdween een stereocombinatie, een decoupeerzaag en twee boormachines.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie