Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

'Integratie en differentiatie binnen de psychotherapie'

Datum nieuwsfeit: 23-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Rijksuniversiteit Groningen


Integratie en differentiatie binnen de psychotherapie

Psychotherapie is gebaseerd op vier verschillende wetenschappelijke referentiekaders, die sterk gedifferentieerd zijn. De laatste jaren kan in de praktijk van psychotherapie een toenemende integratie van die stromingen worden waargenomen. In zijn oratie gaat professor dr. C.P.D.R. Schaap op zoek naar de factoren die het effect van psychotherapie kunnen verklaren. Zo probeert hij te komen tot uitspraken over de mate waarin de balans tussen integratie/differentiatie wetenschappelijk kan worden onderbouwd.

Een samenvatting van de rede is onder embargo verkrijgbaar bij het secretariaat van de Dienst Interne en Externe Betrekkingen, tel. (050)363 54 ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie