Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Discussieplatform annexatie 'Nee! Landjepik nooit!'

Datum nieuwsfeit: 23-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Op 27 april 2000 heeft Minister de Vries van Binnenlandse Zaken nieuwe plannen bekend gemaakt voor de herindeling van de regio Den Haag, ten koste van de gemeenten die om Den Haag heen liggen. Om verschillende redenen wil Den Haag delen van de randgemeenten (woongebieden en bedrijfsterreinen) van de buurgemeenten annexeren, om haar problemen op te lossen.

Per 21 mei 2000 is het virtuele discussieplatform Annexatie Nee! Landjepik Nooit! operationeel, bereikbaar op Internet adres www.annexatienee.nl en www.annexatienee.com. Het is een centrale plek waarop iedereen zijn mening over de plannen van de Minister onder woorden kan brengen. Tevens kan iedereen een ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen




reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie