Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ING: herverzekeringsactiviteiten onder een noemer

Datum nieuwsfeit: 23-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
ING Groep


Amsterdam, 23 mei 2000

ING Groep creëert ING Re: herverzekeringsactiviteiten wereldwijd onder één naam en management

ING heeft haar herverzekerings-activiteiten en -expertise samen gevoegd onder de naam ING Re om zich zo beter te positioneren in de snelgroeiende herverzekeringsmarkt op het gebied van levensverzekeringen en pensioenen ING heeft deze stap genomen als antwoord op de toenemende globalisering van de herverzekeringssector. Door de herverzekeringsactiviteiten te bundelen creëert ING een goede uitgangspositie om de huidige winstgroei verder door te zetten, schaalvergrotingsvoordelen te behalen en om haar internationale cliënten, die zelf ook meer en meer wereldwijd gaan opereren, beter te bedienen. Verder zal ING Re vanuit deze positie beter veelbelovende nieuwe lokale markten kunnen betreden.

ING Re heeft ING's bestaande herverzekeringsbedrijven in de Verenigde Staten, Nederland, Ierland, Japan en Bermuda onder één management gebracht. Het management committee is in Amsterdam gezeteld en bestaat uit de heer Jess Skriletz, Voorzitter, de heer Peter Kuys, Chief Financial and Actuarial Officer, en de heer Tom Conroy, Chief International Marketing Officer.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie