Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeenteraad Maassluis neemt afscheid van fotograaf

Datum nieuwsfeit: 23-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Maassluis

Persbericht

Kenmerk: E.107
Datum: 17 mei 2000

Gemeenteraad neemt afscheid van fotograaf Van der Stelt

Voorafgaand aan de raadsvergadering van 23 mei neemt de gemeenteraad van Maassluis afscheid van de heer Wim van der Stelt fotograaf bij de Maassluise Courant "De Schakel". De bijeenkomst vindt plaats in de raadzaal en begint om 19.00 uur. Tijdens deze speciale bijeenkomst zal er worden gesproken door de burgemeester van Maassluis en de nestor van de raad. Na de bijeenkomst in de raadzaal gaat het gezelschap om circa 19.45 uur naar het Stadhuisplein. Daar zullen zij worden toegezongen door de bevolking van Maassluis, met het "Wim van der Stelt-lied". Alle inwoners van Maassluis zijn hierbij van harte welkom.

Ter gelegenheid van het adscheid van de heer Van der Stelt is het "feestcomité Wim van der Stelt" opgericht. Dit comité dat bestaat uit Piet de Groot, Annemieke van Vlier en Cees van der Wel, heeft een speciaal lied samengesteld dat onder begeleiding van het Wapen van Maassluis op het Stadhuisplein zal worden gezongen. TV Rijnmond gaat opnamen maken van het vertrek van Nederlands oudste fotojournalist.

Mededeling voor de pers:
U bent van harte welkom bij het afscheid van de heer Van der Stelt op dinsdag 23 mei om 19.00 uur in de raadzaal van het stadhuis in Maassluis.

Laatste wijziging: 17 May 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie