Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Internationale marketingdeskundigen bijeen in Rotterdam

Datum nieuwsfeit: 23-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Erasmus Universiteit Rotterdam

23 mei 2000

Internationale marketingdeskundigen bijeen in Rotterdam

Op de 29ste conferentie van de European Marketing Academy (EMAC), van 23 tot 26 mei 2000, zijn marketingdeskundigen uit tal van landen te gast bij de Erasmus Universiteit Rotterdam. De organisatie is in handen van de marketingafdelingen van de Rotterdam School of Management en de faculteit Bedrijfskunde.

De aandacht bij deze EMAC-conferentie richt zich onder andere op het terrein van reclame, consumentengedrag en marketing van diensten. Verder wordt speciaal aandacht besteed aan de ontwikkelingen op het terrein van telecommunicatie en informatietechnologie en de gevolgen daarvan voor marketing (electronic commerce).

Keynote-sprekers zijn onder meer Nico Frijda (autoriteit op het gebied van emoties, verbonden aan de Universiteit van Amsterdam) en Rick Bagozzi (University of Michigan). Zij spreken over marketing en emoties. Verder komt John Deighton (Harvard University) aan het woord over interactieve marketing. Aansluitend volgen nog twaalf lezingen over dit onderwerp.

Visies op de ontwikkeling van marketing worden naar voren gebracht door drie hoogleraren die allen een jaar aan de Erasmus Universiteit Rotterdam verbonden zijn geweest als Unilever Visting Professor of Marketing: Jerry Wind (The Wharton School Philadelphia), Susan Douglas (New York University) en John Rossiter (Sydney University).

Voorzitter van het organisatiecomité is prof.dr. ir. B. Wierenga, verbonden aan de vakgroep Marketing Management van de faculteit Bedrijfskunde EUR .

Het congres wordt bijgewoond door ruim 350 marketingdeskundigen uit meer dan 25 landen. Zij zorgen voor zon 215 lezingen en 20 poster-presentaties.

Noot voor de pers:

De 29ste EMAC conferentie vindt plaats van 23 26 mei 2000. Woudestein: Expo- en Congrescentrum (M-gebouw)
Info: EMAC-congresbureau, tel. 010 408 2851 / 408 1960 / 408 1969; e-mail: (joost@fbk.eur.nl) of (emac2000@fbk.eur.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie