Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rotterdam: geld partnersteden en herkomstlanden allochtonen

Datum nieuwsfeit: 23-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam


Subsidies voor partnerstedenprogramma's en voor programma herkomstlanden allochtone Rotterdammers

(23-05) De gemeente Rotterdam voert een actief beleid op het gebied van internationale betrekkingen. Een van de instrumenten die gemeente daarvoor hanteert is het verstrekken van subsidies. Alleen non-profitorganisaties die actief zijn op cultureel, sportief, educatief, humanitair of algemeen maatschappelijk gebied komen voor subsidie in aanmerking. Jaarlijks is hiervoor een budget van 300.000 gulden beschikbaar.
Ook de samenwerking met herkomstlanden van groepen allochtone Rotterdammers vormt een speerpunt van de gemeentelijke internationale samenwerking. Voor de partnersteden en regio's van Kaapverdië, de Nederlandse Antillen, Suriname, Turkije en Marokko ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie