Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk

Datum nieuwsfeit: 23-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 23-05-2000 Persbericht district Land van Cuijk

OPENSTAANDE GELDBOETE Een 36 jarige man uit Nijmegen is maandagmiddag bekeurd omdat hij zonder helm op een bromfiets reed. De man werd gecontroleerd op de Beugenseweg in Boxmeer. Na controle bleek hij nog een boete open te hebben staan van g. 630,-. Deze kon hij na enkele telefoontjes met bekenden betalen waarna hij in vrijheid is gesteld.

AANHOUDING NA BELEDIGING Een 25 jarige inwoonster van Nijmegen is dinsdagmorgen aangehouden wegens belediging. De vrouw werd op de Arnoud van Gelderweg in Grave gecontroleerd en bekeurd omdat zij geen gordel droeg. Zij was het hier niet mee eens en schold de agenten uit. Hierop is zij aangehouden en overgebracht naar het bureau. Na verhoor is zij met twee processen-verbaal naar huis gestuurd.

DIEFSTAL AUTO Maandagavond is tussen 16.00 en 18.00 uur een blauwe Fiat Uno gestolen in Cuijk. De auto, kenteken YY-96-XX, stond geparkeerd aan de Bereklauw.

ALCOHOL Een 52 jarige inwoner van Oeffelt is maandagnacht bekeurd omdat hij onder invloed op een snorfiets reed. De man viel op omdat hij slingerend over de weg reed en regelmatig stopte om vallen te voorkomen. Na de blaastest bleek dat hij teveel had gedronken. Hij kreeg een rijverbod van 10 uren en een proces-verbaal. Zijn snorfiets is voor onderzoek op het bureau achtergebleven

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie