Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Groot veiligheidsoffensief van verzekeraars en politie

Datum nieuwsfeit: 23-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Verbond van verzekeraars

Groot veiligheidsoffensief voor de jaren 2000-2004

Het Verbond van Verzekeraars heeft op 22 mei 2000 de Visie op het Politiekeurmerk Veilig Wonen® medeondertekend. De voorzitter van het Verbond, mr. A.A.M.F. Staatsen, bevestigde met zijn handtekening de betrokkenheid van de bedrijfstak bij het veiliger maken van Nederland. Andere ondertekenaars waren minister De Vries van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, het Openbaar Ministerie, de voorzitters van de Raad van Hoofdcommissarissen, de Vereniging van Nederlandse Gemeenten, de Vereniging van Projectontwikkelaars en van Aedes Vereniging van Woningcorporaties. Maar ook overkoepelende organisaties uit de beveiligingsbranche staan achter de visie, zoals de Vereniging Europese ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie