Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe directeuren bij VWS

Datum nieuwsfeit: 23-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van VWS


Nieuwe directeuren bij VWS

Dinsdag 23 mei 2000, persbericht nummer 46

Bij het ministerie van VWS zijn twee nieuwe directeuren benoemd. Drs. Ing. A. (Arnold) Moerkamp wordt directeur Verpleging, Verzorging en Ouderen (VVO). Drs. M (Marcelis) J.Boereboom wordt directeur Financieel-Economische Zaken (FEZ).

Moerkamp is de eerste directeur die bij de nieuwe directie VVO wordt benoemd. Een interim-manager heeft hier enige tijd waargenomen. Op dit moment is Moerkamp directeur Financiën, Strategie en Control bij het ministerie van VROM (DG Volkshuisvesting). Hij is sinds 1982 werkzaam bij VROM. Moerkamp studeerde planologie aan de Universiteit van Amsterdam.

Boereboom is bij VWS de opvolger van drs. Ongering, die onlangs overstapte naar het ministerie van BZK. Boereboom was haar plaatsvervanger sinds 1998. Hij werkt sinds 1984 op het ministerie van VWS (voorheen WVC), bij verschillende directies en in verschillende functies, onder meer als projectleider thuiszorg. Boereboom studeerde politicologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Meer informatie over dit onderwerp vindt u in: Algemeen - Organisatie

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie