Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bespreking nieuwbouwplannen PWA-hal in Zoetermeer

Datum nieuwsfeit: 24-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

Nieuwbouwplannen PWA-hal

Wethouder Ontwikkelingsbedrijf, Sport en Zorg mr. J.C.G. Fijen (CDA), voorzitter van de Stichting PWA-hal J.B. Wagenaar en penningmeester K.C. Hartog hebben zojuist de plannen voor de nieuw te bouwen PWA-hal aan de rand van het Van Tuyllpark gepresenteerd. Daarmee krijgt Zoetermeer er een nationaal en internationaal aansprekende accommodatie op het gebied van shorttrack, kunstrijden, ijshockey en curling bij. Locatie is het zogenaamde Kwadrant (hoek Oostweg-verlengde Australiëweg).

Op regionaal en stedelijk niveau biedt de accommodatie extra mogelijkheden voor recreatief schaatsen op een indoor 250-meterbaan en uitbreiding van het thans aanwezige programma voor evenementen in ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie